Govori dra Josipa Šilovića narodnog zastupnika izbornoga kotara Bošnjaci, držani dana 16. i 17. prosinca 1901., 24. siječnja, 3. i 5. veljače 1902. u sjednici Sabora Kraljevine Hrvatske, Slavonije i Dalmacije - Šilović, Josip ([s. n.], 1902)
O zakonskoj osnovi o globama, o popravnim domovima za djecu, o kaznenoj odgovornosti djece, o mitrovačkoj kaznioni, o iseljavanju iz Hrvatske, o potrebi reforme građanskog parbenog postupnika, o promjeni kaznenoga zakona.