Ja u prirodi - Bosanac, Milenko-Minja (1982)
Po sredini duž vertikalne osi prikaza stiliziran ljudski lik, ispod njega dva superponirana pravokutnika s crvenom ružom i vlasima kose, uokolo vlati trave.