Dvie narodne skupštine u petrinjskom izbornom kotaru ([s. n.], 1903)
Opis skupština i tekst rezolucija kojima se traži politička i financijalna ravnopravnost s Ugarskom, proširenje ustavnih prava u Hrvatskoj i sloga sa Srbima.