Govor dra. Josipa Franka zastupnika naroda izrečen u hrvatskom [!] saboru 9. veljače 1905. u razpravi ob obračunih : (po stenografskom zapisniku.) - Frank, Josip, političar ([s. n.], 1905)
Za financijsku samostalnost Hrvatske, protiv stanja stvorenog ugarsko-hrvatskom nagodbom, o strankama u Hrvatskoj i njihovoj politici.