Katolicizam za slobodu i demokraciju - Felicinović, Joso (Hrvatska kršćansko-demokratska knjižnica /, 1915)
Povijesno-apologetsko izlaganje o Crkvi (katoličkoj) i demokraciji, o Crkvi i jednakosti, brastvu, slobodi, socijalnom radu Crkve.