Nova mlada Hrvatska - Felicinović, Joso (Hrvatska kršćansko-demokratska knjižnica ;, 1917)
Tiskana odgojno-socijalna predavanja zadarskoj mladeži. Prosvjetni, obiteljski, nacionalni i religiozni odgoj treba stvoriti jaku kulturnu katoličku Hrvatsku.