Sveti Dujam, biskup i mučenik solinski : povjesno-arheološka rasprava - Bervaldi, Josip (s. n., 1906)
Obrana stanovišta Frane Bulića protiv Petra Kaera i Ivana Markovića u sporu kad je živio sv. Dujam i gdje mu je grob.