Hrvatski kńiževni prilozi iz Međumurja i okolice grada Šoprona - Milčetić, Ivan, jezikoslovac (Zagreb : JAZU, 1915)
Književni radovi iz ostavštine Stjepana Mlinarića, javnog bilježnika u Zagrebu.
P.o.: Građa Jugoslavenske akademije znanosti i umjetnosti; knj. 8.
Bibliografske bilješke uz tekst.