Blagorodnomu i visokoučenomu gospodinu Petru Klemeniću u Kr. glavnom učilištu zagrebačkom blagorěčja učitelju i sl. varmedje zagrebačke i križevačke Sudbenoga stola prisědniku na dan godovni 29. lipnja 1839. od strane zahvalnih učenikah - Car, Janko ([s. n.], 1839)
Pjesma prigodom rođendana Petra Klemenića, učitelja Kr. zagrebačkog glavnog učilišta, dne 29. lipnja 1839.