Velečastnomu i visokoučenomu gospodinu gospodinu Dragutinu Radinoviću, s bogoslovja doktoru, vice-arki-djakonu i župe oriovačke duhovnomu županu, zavětniku najmiliemu prigodom slavnoga godovine svetkovanja dana 4. studena 1839. - Ilić Oriovčanin, Luka ([s. n.], 1839)
Pjesma prigodom rođendana Dragutina Radinovića dne 4. studenoga 1839.