[Domicijanov slavoluk. Slavoluk u Orangeu. Vespazijanov hram na Kapitolu. Rimski hram] (1712)
Na prikazu četiri crteža. Na gornja dva crteža su prikazani slavoluci pobjede, a na doljnja dva hramovi s nišama u kojima su skulpture.