[Predložak propagande za električni grijač] - Maixner, Franjo, karikaturist (1950)
Prikaz seoskog dvorišta. U prvom planu stol za kojim sjedi mlada žena odjevena u narodnu nošnju, jednom rukom pridržava malo dijete posjednuto na jastuk na stolu, dok drugom električnim grijačem grije mlijeko u čaši. U drugom planu druga mlada žena nosi mlijeko u kantici iz štale sa kravom u pozadini.