Nogomet - Maixner, Franjo, karikaturist (1956)
Na nogometnom igralištu kod gola, jedan nogometaš napucava loptu koju je golman uhvatio. Pokraj njih nalaza se još dva nogometaša, jedan stoji, a drugi leži na tlu.