Poboljšani, umnoženi.. - Maixner, Franjo, karikaturist (1960)
Iz bolnice izlaze: žena koja gura u kolicima tri bebe, mladić sa slomljenom nogom koju drži u ruci, starac s natovarenom vrećom. Na vratima bolnice stoji liječnik i drži okrvavljeni nož. U pozadini se vidi bolnička kuhinja i kuharica na vratima.