Nedjeljom popodne - Maixner, Franjo, karikaturist (1960)
U šetnji parkom starac gura kolica s tri bebe, iza njega hoda starija žena s djevojkom. Sa svake strane od starca je dječak i mladić, te pas. Na jednom crtežu je dječak koji gura prst u nos, a na drugom ga nema.