U loži - Maixner, Franjo, karikaturist (1960)
Obitelj u kazališnoj loži. U prvom planu prikazan sjedeći lik starije krupne žene u profilu, iza nje također sjedeći lik mlade vitke djevojke, a iznad njih nadviruje se stariji mršavi i ćelav muškarac sa naočalama.