[Čovjek i pas] - Maixner, Franjo, karikaturist (1960)
Nedovršen prikaz sa silhuetom velikog psa koji sjedi u prvom planu; u pozadini naznake sjedećeg lika muškarca sa slikom u ruci, iza istoga veliki zvučnik staroga gramofona.