Rekla - kazala - Maixner, Franjo, karikaturist (1960)
Prikaz četiri stare žene u razgovoru: tri od njih sjede, dok jedna stoji sa torbom iz koje viri glava guske.Na drugom crtežu prikaz dviju starijih krupnih žena koje sjede u naslonjačima jedna nasuprot druge i razgovaraju.