Ton film - Maixner, Franjo, karikaturist (1930)
Lijevo mladi muškarac sjedi za klavirom i svira, a s leđa ga je zagrlila mlada žena. Desno grupa od tri muškarca koji sviraju, svako na svojem instrumentu.