[Karikatura muškarca] - Maixner, Franjo, karikaturist (1955)
Prikaz glave starijeg, krupnog i prosijedog muškarca; uokolo puno manjih prikaza različitih sadržaja, a koji upućuju na zanimanje dotične osobe: značka sa crvenom petokrakom zvijezdom, čaša puna vina, kontrabas, šalica i lončić kave, parna lokomotiva i zgrada željezničke postaje, lovačka puška i zeko, otvoreni kovčeg iz kojeg izviruje glava bebe, pačja pečenka, boca i igraće karte.