[Predložak za naslovnu stranu džepne knjižice humoreski "Bobi"] - Maixner, Franjo, karikaturist (1960)
Na oba crteža prikaz muškarca s monoklom. Na jednom crtežu stoji i oslanja se na kišobran, te se okreće za psom. Na drugom crtežu isti muškarac stoji pokraj sata na ulici i drži buket cvijeća u ruci.