[Plakat za izložbu Bibliofilska izdanja zbirke Biškupić Zagreb] - Trtovac, Dino (1990)
U gornjoj polovici formata plakata u pravokutnom polju apstraktna kompozicija s raznobojnim kvadratima duž horizontalne osi u gornjoj polovici prikaza, uokvirenim ljubičasto. Pozadina zelena. U donjoj polovici formata plakata tekst sa osnovnim podacima o izložbi.