[Ilustracija za film Seljačka buna Vatroslava Mimice] - Marks, Aleksandar (1973)
Frontalni prikaz stojećeg lika muškarca, ruku spuštenih i blago odmaknutih od tijela, sa lijevom nogom u iskoraku, odjevenog u povijesni kostim sa šljemom na glavi, prsnim oklopom, te štitnicima za podlaktice i potkoljenice.