Gubec (film) : [ilustracija za film Seljačka buna Vatroslava Mimice] - Marks, Aleksandar (1973)
Frontalni prikaz stojećeg muškog lika sa pokrivalom na glavi, grubim, krznatim prslukom, te jednostavnoj, seljačkoj košulji i hlačama podvezanim na kraju nogavica iznad cipela.