[Nove forme] - Kašpar-Stranić, Lidija (1973)
Apstraktna geometrijska kompozicija - kvadrat sa višestrukim, nepravilnim trokutastim formama koje nizane duž zakrivljenih osi, nalik kaleidoskopu, zatvaraju mali kvadrat u sredini.