Stari libar - Radoičić, Vojo (1985)
Crtež je sastavljen od manjih kompozicija; brod, cvijeće, anđeo nad gradom, muškarac i žena.
Lijevo dolje tušem: V. R. 85., na poleđini lijevo gore olovkom: Vojo Radoičić // STARI LIBAR
Keywords: olovka; tuš