[Biblijski ciklus] - Jelavić, Dalibor, slikar (1984)
Na sva tri crteža apstraktne kompozicije nepravilnih geometrijskih i organskih, uglavnom zoomorfnih formi. Na srednjem crtežu lijevo dolje tušem ispisan tekst kao sastavni dio prikaza.