[Hlebine] - Sigetić, Zvonko (1987)
U prvom planu muškarac kraj bicikla gleda u obavijesti koje su pričvršćene na stablo. U pozadini grupica muškaraca stoji na cesti, te dvije žene razgovaraju kraj puta. U pozadini selo, kućice s dvorištem i crkveni zvonik.