Pijanac - Šebalj, Ivo (1970)
Nekoliko nepravilno razmještenih malih, uokvirenih prikaza izduljene glave muškarca sa bradom, en face, sa čašom koju prinosi ustima. Na poleđini skicozni prikazi istog motiva izvedeni flomasterom.