[Ilustracija za naslovnu stranu za] Baš čelik - Šebalj, Ivo (1948)
Prikaz po sredini vertikalno podijeljen nalijepljenom trakom od tvrdoga papira. Desno lik kralja iza kojega stoje tri žene sa pletenicama, lijevo tri konjanika koja mašu kralju, na konjima u propnju.