[Ilustracija za Baš čelik] - Šebalj, Ivo (1948)
Dva prikaza. Na lijevome lebdeći lik dvoglavoga zmaja, jedne glave odsječene, iz tri rane na tijelu kojega teče krv u mlazu i slijeva se na zemlju. Na horizontu niz stabala okruglastih krošanja. Ispod prikaza dolje lijevo "medaljon" sa prikazom muške glave u profilu. Na desnome prikazu mladić koji stoji pokraj tijela ubijenoga troglavoga zmaja u grudi kojega je zaboden mač. Gore desno u "medaljonu" frontalni prikaz muške glave guste brade i brkova.