Studije glava dječaka - Šohaj, Slavko (1948)
U donjoj polovici prikaza poprsje dječaka tijela okrenutoga u profilu, a glave u poluprofilu; u gornjoj polovici glava dječaka u profilu. Na poleđini skicozni crtež figuralne kompozicije izveden olovkom.