Ilustracija iz čitanke za osnovne škole - Veža, Mladen (1958)
Mladić u malenoj jedrilici na uzburkanom moru.
Na pleđini sredina gore olovkom: M. Veža: Ilustracija iz čitanke za osnovne škole
Keywords: Ilustracije knjiga; tuš