Iz ciklusa Razoreni svjetovi [I] - Vrlić, Anton (1992)
Apstraktna kompozicija širokih mrljastih namaza, nabačenih mrlja i poteza kistom, sa središnjim motivom "uokvirenim" iskidanim, nalijepljenim papirom.