Masque bleu - Kulmer, Ferdinand (1978)
Cijeli prikaz rađen energičnim potezima kista, širokih i pastoznih namaza s izrazito jakim fluorescentnim bojama. Cijela kompozicija različitih geometrijskih oblika.