[Zora umire u naručju dana] : [Nacrt za strop] - Bukovac, Vlaho (1889)
Prikaz arhitektonske raščlambe stropa na polja različitih oblika i dimenzija. U centru veliki oval s predstavom muškog lebdećeg lika s krilima koji u naručju drži nagu ženu, te dva putta. U sva četiri ugla okrugli medaljoni s malim kompozicijama na temu godišnjih doba predstavljenih mitološkim, odnosno likovima putta. Između okruglih, u poljima izduženog romboidnog oblika dekorativne scene s puttima i vegetabilnim motivima.