[Tabla] 88 : Slikar i model - Šebalj, Ivo (1983)
Na polukartonu nalijepljen crtež s prikazom muškog lika s paletom i kistom u rukama, prislonjenog uz lijevi rub slikarskog stalka, te ženskog akta ispred istoga.