Glava - Šebalj, Ivo (1983)
Duž dominantne dijagonalne osi prikaz ženske glave u poluprofilu, lagano zabačene u desno, s višestrukim očima, bez markiranog nosa, realiziran jednostavnim potezima pera, te namazima tempere, močila i srebra.