Veliki Tabor : hodnik u gradu - Iveković, Oton (1921)
Prikaz isječka arhitekture zgrade s drvenim balkonom koji kontinuirano teče duž fasade poduprt stubovima, te natkrit strehom ukošenog krova s crepovima i dimnjakom, oslonjenog o stupce koji čine i sastavni dio ograde balkona. Na desnoj strani fragment ugla zgrade s prozorom i potprozornikom.