Car Arapin i Vojvoda Momčilo - Iveković, Oton (1907)
U prvom planu na travnatoj zaravni prikaz dvaju konjanika s dugim kopljima u profilu, odnosno poluprofilu, jednog nasuprot drugom, u pozadini s lijeve strane naznake vojničkog tabora sa šatorima turskog tipa, te ptice na nebu.