[Ženski akt] - Iveković, Oton (1887)
Prikaz ženskog stojećeg akta u blagom poluprofilu s leđa, lijeve ruke položene na donji dio leđa. U lijevom donjem kutu skicozna studija lijeve ruke i dijela grudi.