[Skica za kupolu trgovačko obrtničke Komore] - Iveković, Oton (1909)
Studija slikarija za kupolni prostor podijeljen u križni, te četiri bočna polja oblika lunete s prikazima pojedinih proizvodno-trgovačkih djelatnosti.