[Muškarac sa štafelajom] - Šimunović, Frano (1935)
Uz lijevi rub formata prikaz stojećeg lika muškarca u poluprofilu uz veliko slikarsko platno na koje je položio lijevu ruku. U pozadini iza stalka naznaka ženskog lika.