Maškara sa zrcalima - Lovrenčić, Ivan, slikar (1974)
U prvom planu na lijevoj strani prikaz stojećeg maskiranog lika u poluprofilu sa štapom u ispruženoj ruci na kojem vise tri uokvirene slike vezane peteljkama sa cvijećem, u pozadini u donjem lijevom uglu kuća s dimnjakom iz kojeg se vije dim.