Tihi život : I. L. [Ivan Lovrenčić] - Lovrenčić, Ivan, slikar (1970)
Mrtva priroda sa petrolejskom svjetiljkom na lijevoj strani, četvrtastom košaricom po sredini, jabukama i kruškama uz gornji i donji rub, te dijelom tanjura sa žlicom na desnoj strani prikaza.