Krajolik sa kapelicom - Lovrenčić, Ivan, slikar (1965)
Prikaz crkvice sa dvostrešnim krovom, okruglim prozorčićem i vratima na prednjoj, te prozorom na bočnoj južnoj fasadi i vitkim zvonikom sa pravokutnim otvorima ispod krovića tipa "lukovice", prislonjenim uz sjevernu stranu crkvice. U prvom planu stablo guste krošnje.