Crveni dželat - Jelavić, Dalibor, slikar (1988)
Kompozicija širokih ploha s dominantnim središnjim motivom stiliziranog poprsja s donjim dijelom predstavljenim nepravilnim geometrijskim oblikom, a gornjim izduljenim oblikom ispunjenim spletom linija i mrlja.