Igrač III - Jelavić, Dalibor, slikar (1984)
Prikaz stiliziranog ljudskog lika velikih trostrukih očiju, predimenzioniranih dijelova tijela i proizvoljnih proporcija, raširenih ruku, u kombinaciji en face i profila, na pozadini gustih namaza plave boje.