Tintoretto - Kreković, Kristijan (1942)
Prikaz muškarca koji sjedi u poluprofilu, pognute glave s kapom, izboranim licem, bradom i brkovima, te blokom u krilu, oslonjenim o podignuto koljeno lijeve noge. Lijevom rukom pridržava blok, a desnom perom skicira crtež. U pozadini skicozni crteži muških i ženske glave.