Pokolj nevine betlehemske dječice - Hegedušić, Željko (1931)
Preko čitave površine formata u nekoliko slojeva prikazi ljudskih tijela u različitim položajima odsječenih glava i udova; scene pokolja.
Sredina dolje tintom: Pokolj nevine Betlehemske dječice 1931, desno dolje tintom: 1931, na poleđini lijevo gore olovkom: 216 x 164
Keywords: tuš